Vårbrev 2021

Hej på er alla Bullerbyare!

För några av oss kanske vintern har varit alldeles för kort och snöfattig, för andra av oss är den äntligen över, och våren börjar så sakteliga närma sig. Vi hoppas att ni alla haft en skön och trevlig påskhelg trots den situation vi tyvärr fortfarande befinner oss i. Hoppas ni alla också har lyckats hålla er fria från både coviden och annat otyg!

Rädslan för att drabbas av covid-19 och de förhållningsregler och restriktioner som gäller gör ju att aktiviteten med vårrustningen av våra båtar kanske ligger på en lite lägre nivå än vanligt, men vi hoppas ju ändå på att de ska bli klara för sjösättning vad det lider.

För de av er som har båten i eller utanför båthuset,  kommer sjösättning att ske till gällande priser under samtliga 5 helger i maj månad.

Har ni andra önskemål om tidpunkt för sjösättningen så sker detta i mån av möjlighet samt med pristillägg.

Alla önskemål om sjösättning skall anmälas till Lennart Breidefors via mail eller sms, i god tid innan ni vill i sjön. Ni som har båtar långt in i hallen får ha överseende med att ni kanske inte kan komma i sjön bland de första!!

Lennart når ni i första hand via mail: lennart.breidefors@telia.com eller sms: 0703199387.

Gällande våra träffar så får vi ju helt enkelt se vad som händer framöver, datumen för Vitsippeträffen och midsommarfirandet är ju fasta, men i övrigt får vi be att få återkomma. Likadant vad som gäller årsmötet.

Vi vill också nämna att då några av er haft frågor ang en ev  försäljning av fastigheten så har vi själva i nuläget inte fått någon information om vad som händer i ärendet, men så fort vi får veta något från Scandic Pelagic som rör detta kommer vi givetvis att informera er så snart vi kan.

Med dessa rader önskar vi er alla en skön vår!

Med vänlig hälsning,

Styrelsen