Sommarbrev

Ohoj Bullerbyare!

Som vi skrev på hemsidan skulle vi ju återkomma med datum för våra årliga träffar ute på Mjödö (om vädret tillåter, förstås) , och vi har lagt träffarna i paritet med föregående år, så det blir ju inga stora förändringar så klart.

Vitsippeträffen 22 maj. (genomfördes vid bryggan under pingsthelgen)

Midsommarträffen 25-27 juni (såklart!)

Kräftskiva 14-15 augusti.

Ärtsoppeträffen 18-19 september.

Dessa träffar måste ju även i år, ske efter de riktlinjer som då är gällande. I övrigt är det sunt förnuft som gäller, och det har vi ju massor av, eller hur??

Sen har vi en förhoppning om att kunna genomföra en höstfest som avslutning på båtsäsongen den

23 oktober i båthuset. Detta beror givetvis på hur omständigheterna med covid-19 ser ut då.

Många av oss kommer ju att vara vaccinerade så dags, så med lite tur kanske det finns en möjlighet att få umgås även i vår festlokal i båthuset!

Årsmötet är i år planerat till den 12 juni kl 18.30. Även i år känner vi oss tyvärr nödgade att köra med endast en lättare förtäring (typ grillad korv) efter sedvanligt årsmöte och sedan upplöses mötet.

För att kunna planera inför mötet vill vi ha din/er anmälan senast den 7 juni.

För er som har båtar i eller utanför båthuset, genomför vi en gemensam fixardag och städdag med start kl 10.00 samma dag som årsmötet!

Med detta hoppas vi att ni alla ska få njuta av allt det som en svensk sommar har att ge, och vi får gemensamt hålla tummarna för att vi sakta men säkert ska kunna komma tillbaka till lite mer normala förhållanden och återigen få börja umgås tillsammans!

Ha nu en skön sommar och ta hand om er, så ses vi på sjön!!

Mvh Styrelsen