Höstbrev

Hej på er Bullerbyare!

Så var plötsligt hösten här, de flesta båtar har tagits upp och många har redan konserverat båten inför vintern. I båthuset är det fullt och” färdigpackat ” så att säga, några trailerbåtar ska väl också in, sedan stängs portarna för vintern.

Ville nu informera er om att nu är det endast möjligt att komma in med ”tagg”,  så eventuella nycklar ni har till det gamla låset vill vi gärna ha in, då låssystemet med hänglås, cylindrar och nycklar betingar ett rätt högt värde om vi kan sälja det.

Har ni lämnat deposition för nyckeln återfår ni givetvis den ( om ni så önskar ) …; )

Ni kan också byta nyckeln mot en ”tagg”, då kvarstår depositionen.

Portarna kommer att vara möjliga att öppna inifrån men porten på ”norra” gaveln kommer att tätas även i vinter, så ska ni ta in större saker till era båtar får ni göra det genom porten på långsidan .

Vill också informera om att beslut har tagits om att festlokalen i båthuset inte längre är möjlig att disponera för medlemmarna till privata fester. Detta beror på situationen med covid-19, vi får se hur det blir längre fram! Hoppas på förståelse för detta.

Men nu får vi elda i spisen och tända ljus i höstmörkret och minnas sommaren som varit ( det lär man ju göra ) och se fram emot sommaren -21. Alla hoppas vi ju på att den kan bli lite mer normal och att vi slipper att leva i skuggan av ett virus en sommar till, eller hur?

Så med denna korta information vill vi bara påminna er, att om 2 månader vänder det och blir ljusare igen!!

Vi ses och hörs!!

Login för medlemmar