Hej Bullerbyare!

En lång o kall period börjar äntligen att gå mot sitt slut, och solen börjar återigen värma våra frusna själar och båtskrov. Härligt när man hör polermaskiner vina och färgburkar skramla igen. En del av er har redan kommit i sjön, och resten av oss kommer säkert i så småningom!

Vi vill informera er lite om de kommande aktiviteter som vi har framför oss, och det vi har närmast förestående är vår städdag (gäller oss i och utanför båthuset) samt årsmöte.

Vår tanke är att baka ihop detta med Vitsippeträffen under pingsthelgen, städdag samt årsmöte lördagen den 4/6 samt vitsippeträff 5-6/6. Dessutom kan ju en alternativ träff hållas i båthuset, om vädret skulle vara otjänligt för de som har fått i sina båtar och inte vill åka ut till Mjödö.

Alltså!

Lördag 4/6

Kl 10.00 : Städning o pyssel för oss som har båten i båthuset Lucerna.

Vi bjuder på lättare förtäring.

Kl 18.00 : Årsmöte med sedvanliga förhandlingar.

Efter mötet kommer vi att äta en middag, där kostnaden är endast 100:-/person, resterande står klubben för. Vi behöver er anmälan senast 29/5, anmäler er gör på Mail till sekreterare@bullerbybatklubb.se där ni också anger om ni vill äta kött eller fisk. Drycker till maten tar ni själva med er.

Sedan firar vi midsommar på givet datum förstås, och platsen är ju såklart Mjödö om vädret tillåter. Alternativ plats bestäms av fest-kommittén.

Övriga träffar dvs kräftskiva samt ärtsoppeträffen bestäms vid årsmötet.

Det finns också ett par saker till som vi vill informera er om, det gäller bl.a utlåningen av vår festlokal.

Från och med nu lånas den inte längre ut under perioden: 1 april – 31 maj, samt 15 sept – 31 okt. Detta för att säkerställa att det finns plats för våra hyresgäster i lokalen när båtarna ska läggas i eller tas upp. Vi kommer också i fortsättningen ta ut en avgift för lokalen, den är satt till 1500:-/tillfälle, detta för att täcka upp kostnader i samband med utlåningen, såsom förbrukningsvaror, el och värme.

Vi har också under vinterperioden konstaterat att antalet elbilar av varierande slag blir allt vanligare, även bland våra hyresgäster i båthuset. Så oavsett om bilen är en hybrid eller ren elbil, är det kanske inte meningen att båthuset ska stå för kostnaden vid laddning, därför är beslut taget att all laddning av av dessa fordon inte längre är tillåten vid båthuset.

Vi skulle också bli glada om ni uppdaterar oss om det skett förändringar sen vår matrikel skrevs. Gäller t.ex nytt telefonnummer, ny adress ( även mailadress ) ny båt osv. Detta för att vi ska kunna lägga in rätt uppgifter i matrikeln

Med detta önskar vi i styrelsen er alla en skön sommar, hoppas vi ses på sjön!!

Styrelsen gm Anders Kühner