Bullerby jul 2019

Bullerbyare !

Sommaren 2019 är sedan länge förbi och hösten likaså, det vi har kvar av säsongen är minnen ochsäkert en del bilder somvi tagit under sommarens båtfärder. För er som tagit bilder på våra träffar ute på Mjödö under sommaren och vill  dela med sig av dessa, går det utmärkt att maila IT ansvarige Veronica Fast-Karlsson ,verafkarlsson@outlook.com så kan hon lägga ut bilderna på hemsida  så att fler får njuta av dessa.

Till er som varit behjälpliga med att transportera  tillbehören  till våra träffar på Mjödö vill vi rikta ett stort tack, givetvis också till festkommittén : Johan och Liz samt Eddie och Emelie för allt arbete ni lagt ner under året. Ett stort tack också till Leif och Anette som upplät en bit av sin tomt efter det att kommunen grävt bort vår grillplats i hamnen i Västervik.

När detta skrivs är det årets mörkaste dag, så nu vänder det och blir långsamt ljusare igen. Men innan dess har vi en vinter att klara av, även om det är svårt att tro när man tittar ut genom fönstret,  +4 och barmark. Nå, för de som ägnar sig åt skidåkning  eller andra vinteraktiviteter kommer det säkert att komma nog med snö i tillräckliga mängder för att man ska kunna ägna sig åt detta innan våren anländer. För anländer gör den, det rasslar till i almanackan och så är det dags för iläggning!

Med dessa rader vill vi i styrelsen tacka för säsongen som gått och önska er alla, nya som gamla medlemmar, en riktigt God Jul samt eqtt gott slut 2019 och ett Gott nytt år.

Vi ses

Styrelsen gm

Anders Kühner