Julbrev 2018

Bullerbyare!
Året 2018 närmar sig sitt slut, och tvärtemot förra sommaren var ju årets sommar något av det varmaste på många, många år. Och i våra egna trakter har det aldrig uppmätts så höga temperaturer förut, eller så många soltimmar. Tyvärr innebar ju värmen också stora problem med skogsbränder och extrem torka för våra bönder, så vi kanske ska hoppas på en något normalare variant av sommar under 2019!?
För oss som huserar hos Andreas i Västerviks Gästhamn kändes väl den gångna sommaren något rörig för de flesta, vi får väl hoppas på att flera bitar kan falla på plats under den kommande sommaren. Vi försöker ha en återkommande dialog med Andreas angående vad som sker, och återkommer givetvis här på hemsidan om detta.
I båthuset ute i Lucerna är det mesta av de renoveringsbehov vi haft nu åtgärdade, lite småsaker kvar men på det hela taget är de färdiga. Där föreligger ju dock ett ständigt pågående arbete med att hålla anläggningen i ” trim ”, men hjälps vi åt med det arbetet går det lätt!
Nere i hamnen ( Lucerna ) har de flesta båtplatser numera el,  och en stor eloge och tack till bl.a Peter Dahl, som lagt ner många timmar på det arbetet. Samtliga platser i Lucernahamnen är i nuläget uthyrda, men är du intresserad av att ställa dig i kö för en plats där så här av dig till någon i styrelsen.
Mina båtvänner, återigen tackar styrelsen för det gångna året och passar på att önska er alla en riktigt God Jul samt ett Gott Nytt År, och så hoppas vi att vi ses någonstans till sommaren!!
Styrelsen gm
Anders Kühner

Login för medlemmar